Tuinen van Tolsteeg

Stichting De Tuinen van Tolsteeg heeft als doel het verbeteren van de leefbaarheid in en rond woonzorgcentrum Tolsteeg met behulp van groen.

De Stichting De Tuinen van Tolsteeg zet zich al vanaf 2012 in voor de leefbaarheid in de buurt rondom wooncomplex De Saffier (Utrecht, Hoograven) met behulp van groen. Met uw bijdrage en (nieuwe) vrijwilligers kunnen we gezamenlijk onze groenprojecten verder uitwerken. De Stichting beheert zowel de buitentuin (moestuin, bijen- en vlindertuin, plukborders, stinzenbosje) als ook de binnentuin (op 5 verdiepingen in een van de vleugels).

Wil je ook helpen? Mail naar: info@paulvankan.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je helpen met de website? Of wil je een leuk weetje, tekst of verhaal insturen? Stuur ons een bericht!